Wat is NetSuite?

What is NetSuite

NetSuite is een cloudgebaseerd softwareplatform dat een compleet overzicht biedt van de financiële zaken, de backoffice-activiteiten, klantrelatiebeheer en zelfs de marketingsactiviteiten.

 

Al uw bedrijfsprocessen op één platform

Op één platform zijn al uw bedrijfsprocessen geautomatiseerd, waardoor u sneller kunt opschalen en slimmer kunt groeien. U bespaart met NetSuite op overheadkosten en heeft minder personeel nodig. Het besluitvormingsproces wordt verbeterd, omdat NetSuite realtime analyses biedt die u de inzichten biedt die nodig zijn om een bedrijf te runnen en winstgevend te laten zijn. Het NetSuite-dashboard helpt u om KPI’s te monitoren die belangrijk zijn, zodat de focus kan worden gericht op de processen van uw bedrijf die de meeste aandacht nodig hebben.

 

Organisaties worden flexibel met NetSuite

NetSuite is speciaal geschikt voor organisaties die hun huidige bedrijfssystemen zijn ontgroeid. Meestal maken deze organisaties nog gebruik van een aantal verschillende platforms die niet met elkaar kunnen ‘praten’. Dit betekent veel handmatig werk, dubbel werk en kostbare fouten. Door NetSuite te implementeren als één uniform systeem om het bedrijf te runnen, worden veel ineffectieve werkprocessen overbodig gemaakt. Dit softwareplatform biedt u de flexibiliteit om uw bedrijf te laten groeien om een concurerende marktpositie te krijgen en te behouden.

Bekijk deze video over de uitleg van wat NetSuite is en hoe dit ERP-platform voor uw organisatie kan werken:

Waarvoor is NetSuite te gebruiken?

ZangaBee kan in uw bedrijf NetSuite implementeren en met uw huidige systemen integreren. U kunt met ons contact opnemen als u geïnteresseerd bent om dit ERP-platform te gebruiken voor onder andere: Als officiële Celigo-partner en gekwalificeerde NetSuite ERP-consultants hebben wij ervaring met het integreren van NetSuite met vele systemen, apps en in allerlei industrieën. Lees er alles over op onze pagina “ZangaBee ervaren in NetSuite integraties en implementaties“, of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Is NetSuite interessant voor uw bedrijf?

NetSuite is geschikt voor de meeste bedrijven en branches. Of u nu een NGO, een e-commerce winkel of een internationale onderneming heeft, NetSuite is een perfect ERP-platform dat u helpt uw bedrijf efficiënt te runnen. Met de NetSuite ERP-implementatie kunt u uw processen stroomlijnen en perfect af te stemmen op uw bedrijfsdoelstellingen. Een dergelijke implementatie verlaagt de kosten, elimineert inefficiënties en verbetert de zichtbaarheid van uw KPI’s, de financiën van uw bedrijf, Customer Relationship Management en nog veel meer.

NetSuite is ’s werelds eerste ‘cloud’-service

NetSuite begon in 1998 in de VS als ’s werelds eerste bedrijf dat applicaties via internet aan bedrijven aanbiedt. In 2016 werd NetSuite overgenomen door Oracle en sindsdien bieden ze hun diensten aan meer dan 40.000 bedrijven in meer dan 100 landen. In 2020 is NetSuite het enige on-demand platform dat financiële gegevens/ERP, CRM en e-commerce combineert in één systeem. Om met uw bedrijf of organisatie een belangrijke speler op de markt te worden – nationaal en internationaal – en veel sneller winstgevend te maken, raden wij u aan het NetSuite ERP-platform te implementeren. Neem contact met ons op als u meer informatie wenst.   Lees verder: Celigo’s integraties met NetSuite door ZangaBee