Over ons

Our NetSuite implementation and integration services

Onze specialisatie: NetSuite integratie en ERP consultancy

ZangaBee is gespecialiseerd in integratie en implementatie van complexe ERP- en CRM-systemen met applicaties van derden. Naast dat wij NetSuite implementeren en integreren en ERP consultants zijn, werken we ook samen met Celigo die gespecialiseerd is in iPaaS.

 

Wij zorgen ervoor dat een NetSuite integratie en implementatie zo feilloos mogelijk verloopt. Met onze projectmatige aanpak houden we rekening met jouw wensen voor je bedrijfsprocessen en de mensen binnen jouw organisatie. Ook zorgen we voor het in kaart brengen van mogelijke knelpunten en dragen we oplossingen aan om een efficiënt werkbaar systeem te realiseren.

 

Ben je nog niet zeker of jouw bedrijf geschikt is voor een NetSuite integratie of twijfel je tussen de verschillende ERP-toepassingen die beschikbaar zijn, neem dan contact met ons op. Door onze kennis en jarenlange ervaring kunnen we je goed van advies dienen. Natuurlijk geheel vrijblijvend.

 

Waarom kiezen voor ZangaBee?

ZangaBee is meer dan alleen een team dat voor NetSuite-integraties en -implementaties zorgt. Wij zijn een verlengstuk van jouw bedrijf en zetten ons bij elke interactie volledig in om jouw bedrijf te laten groeien en succesvol te maken.

 

Ons team bestaat uit NetSuite-experts en consultants die hun ervaring, oplossingsgerichtheid en integriteit willen gebruiken om klanten te helpen hun bedrijfsdoelen te behalen. Met onze kennis en ervaring in een scala aan industrieën, zakelijke functies en technologieën, kunnen wij jouw bedrijf helpen om te groeien en om een stevige plaats op de concurrentiemarkt in te nemen.

 

Of je nu software voor je bedrijf nodig hebt, interesse hebt om meer te weten over NetSuite ERP of op zoek bent naar een ervaren NetSuite-partner voor professionele ondersteuning bij een nieuw project, ons team staat voor je klaar.

 

Ontwikkeling van NetSuite-applicaties

Omdat wij graag meedenken aan oplossingen voor problemen waar onze klanten tegenaan lopen, houden wij ons ook bezig met ontwikkeling van applicaties. Zo hebben we een applicatie ontwikkeld om niet alleen gewerkte uren door het personeel met Clockify te verwerken, maar deze ook met een druk op de knop te factureren. Deze add-on is speciaal geschikt voor NetSuite gebruikers in de retail of dienstverlenende sector in combinatie met het IPAAS-platform van Celigo. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze applicatie.

 

Wat maakt ons anders dan andere NetSuite-experts?

We begrijpen hoe zaken gemanaged moeten worden. Wij weten ook dat mensen en systemen de structuren zijn die een bedrijf bij elkaar houden. Door mensen te begrijpen en de essentie van complexe systemen door en door te kennen, is het mogelijk om manieren te vinden om deze te verbeteren. ZangaBee helpt bedrijven met de best mogelijke oplossingen om hun systemen en processen te optimaliseren. Hiermee kunnen deze bedrijven – ook op langere termijn – concurrentievoordelen behalen in hun vakgebied.

 

We begrijpen dat onze klanten betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en verantwoordelijkheid verwachten in hun relaties met ons. Openheid en commitment zorgen ervoor dat wij voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. Kortom, onze klanten vertrouwen erop dat we zeggen wat we bedoelen en menen wat we zeggen.